Shamanskt arbete

Inom ramen för shamanskt arbeta kan jag erbjuda flera verktyg såsom,

  • återföra förlorade själsbitar och annan helandegörande processer.
  • shamansk coaching för vägledning i ditt liv.
  • hämtande och skapande av kontakt med din Fylgja eller kraftdjur.
  • Integrering och återföring av själsbitar.
  • Undervisande om hur du mår bra.

Själsbitar förlorar vi när vi är med om något som vi upplever som jobbig, tungt eller till och med chockande.  När något händer oss som vi upplever som traumatiskt, emotionellt eller fysiskt så förlorar vi en del av oss själva. Denna del av vår andliga kropp kallas inom shamansk utövande för själsbit och varje gång något jobbigt händer oss så förlorar vi en del av oss själva. När vi läker så arbetar vår kropp och vårt psyke att återföra harmonin och skapa helhet igen. Men ibland så behövs det mera än den naturliga läkeprocessen och då är det underbart med att hämta hem denna del av oss. Emotionellt märks detta genom att vi så ofta styrs i våra handlingar från tidigare erfarenheter i livet som behövs förlösas och åtehämta det vi förlorat. Att återföra en själsbit innebär både att bli helare i sig själv men även att släppa på den självbild som jobbiga händelser har skapat.

En själsbit går att hämta tillbaka när som hels, det behövs inte vara just när något har hänt utan går att genomföra oberoende när det har hänt i ditt liv. Med andra ord från födelse fram till stunden vi träffas eller samtalar i telefon.

Både inom Inka och shamanismen finns samma förklaring för när vi skadas, vi förlorar en bit av vår själ. Denna biten eller delen saknar vi och blir inte hela och helade fören den biten är tillbaka inom oss och vårt energisystem. Tillsammans kan vi hämta dessa bitar tillbaka till dig!

Trumresa – en själsresa i ditt inre

Trummresan är ett av de grundläggande ceremonier och sätt att kontakta Andevärlden inom den shamanism som utövas idag. Själsresan är in i dig själv men även till andra platser i Andevärlden. Jag vägleder dig genom instruktioner innan du reser eller genom en ledd trumresa i form av shamansk rådgivning för att växa och kunna leva i mer kraft.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s